Column

Fysiotherapie & Health Coaching Voor je lichaam zorgen is een investering

Fysiotherapie & Health Coaching Voor je lichaam zorgen is een investering

01-10-2021

Fysiotherapie is gericht op het herstel van spieren, gewrichten, vaat- en lymfestelsel. Hierdoor verminderen pijnklachten en ondersteunen we het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het doel is altijd: verbeteren van de beweeglijkheid, uithoudingsvermogen, balans en/of coördinatie.

Onze coachingsmethoden zijn ook gericht op het verbeteren van de algehele gezondheid, maar wordt dan uitgebreid naar balans tussen lichaam en geest. Wij ondersteunen bij het aanleren van gezondere leefgewoonten en met bewezen methoden om innerlijke stress te verminderen, meer rust en kalmte te ervaren en veerkrachtiger in het leven te staan.

Wij hebben eveneens oog voor het verband tussen lichamelijke klachten en de fysieke omgeving van de werkplek. Door middel van ergonomisch onderzoek en advies helpen we om werkgerelateerde lichamelijke klachten te voorkomen en/of te verminderen.

Wij staan voor je klaar:

Triggerpointtherapie Dry Needling Cuppingtherapie Oedeemtherapie Massage Medical taping Looptraing bij etalagebenen Sporttherapie Meedoenregeling

Coaching:

Leefstijlcoaching Hartcoherentie therapie Systemisch werk Werkplekonderzoek Ergonomisch advies Werken aan veerkrachtprogramma

Bij Esther van Son kun je terecht voor de meest uiteenlopende therapievormen: van triggerpoint therapie, oedeembehandeling en medical taping tot sporttherapie en leefstijlcoaching. “Ik werk vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn in mijn optiek onlosmakelijk met elkaar verbonden.”

 

Fysiotherapie Jonkerbos Nijmegen Weg door Jonkerbos 26, Nijmegen 06-43581497 info@jonkerbosfysio.nl www.jonkerbosfysio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).