Adverteren werkt!

bruisende zaken

Genieten van bubble tea en meer!

Genieten van bubble tea en meer!

01-10-2021

Bubble tea, het is een drankje dat ooit is ontstaan in Taiwan en inmiddels steeds bekender wordt over de hele wereld. Specifiek onder jongeren is het immens populair. Onlangs opende de eerste bubble tea zaak de deuren in Nijmegen: BubbleBar Nijmegen.

‘Het gaat om de beleving’

Bubble tea bestaat uit een basis van thee. Die wordt geschud met bijvoorbeeld fruit of melk, waar zogenaamde tapioca balletjes (een zetmeelrijk product, gemaakt van cassavewortel) aan worden toegevoegd. Vervolgens worden er ‘popping boba’ fruitparels bij gedaan, die verkrijgbaar zijn in allerlei verschillende kleuren en smaken. Wanneer je het drankje schudt, ontstaan de karakteristieke bubbels.

Een smaakexplosie

“Als de fruitparels in je mond komen, volgt een smaakexplosie”, aldus de initiatiefnemers van BubbleBar Nijmegen. “We hebben allerlei kant-en-klare bubble tea’s maar we hebben ook unieke varianten gecreëerd die alleen hier verkrijgbaar zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit de vrije loop. Klanten laten ons soms de gekste drankjes maken, en ze zijn verrassend lekker. Met een grote glimlach lopen ze hier de deur uit, daar gaat het ons uiteindelijk om.” Met de winterperiode in het vooruitzicht is BubbleBar Nijmegen al druk aan het experimenteren met warme varianten.

100% vegan en glutenvrij

Het mooie van bubble tea is dat het is gemaakt van plantaardige ingrediënten, zonder allerlei chemische toevoegingen. “Het drankje is 100% vegan en glutenvrij. Er zijn mensen die er speciaal voor komen.” Uiteindelijk gaat het echter om de beleving bij BubbleBar Nijmegen, die is voorzien van een toepasselijke tropische inrichting. “We hebben een prachtige flowerwall waar je foto’s kunt maken. En de keuken is open zodat je met eigen ogen kunt zien hoe je drankje wordt gemaakt.” Last but not least werkt BubbleBar Nijmegen tevens samen met LiveLifeDonuts, je kunt jezelf er dus ook verwennen met de lekkerste donuts.

Loop vooral eens binnen, het vrolijke BubbleBar team staat voor je klaar!

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en volg BubbleBar Nijmegen op Instagram!

BubbleBar | Molenstraat 120, Nijmegen | www.bubblebarnijmegen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).