Adverteren werkt!

bruisende zaken

Bedankt lieve klanten!

Bedankt lieve klanten!

01-10-2021

Ongeveer een half jaar geleden schreef ik een tekst voor onze nieuwsbrief. Midden in de lockdown kregen we zoveel hartverwarmende reacties van klanten, daar wilde ik ze heel erg graag voor bedanken.

Inmiddels is het najaarsseizoen in volle gang en is de crisis niet meer zo voelbaar in onze winkel. We mogen weer gewoon doen waar we blij van worden, mooie passende schoenen verkopen en goed advies geven. En het lijkt misschien op het vroegere normaal maar er is iets veranderd. We zijn ons meer bewust van hoe fijn het is om écht contact te hebben met onze klanten. En daar zijn we u iedere dag dankbaar voor! Dit seizoen hebben we heel veel stoere modellen in naturelle kleuren, de dikke zolen veren lekker mee en passen onder bijna iedere outfit. We hebben een uitgebreide collectie wandelschoenen, voor een mooie herfstwandeling of gewoon een rondje met de hond.

Dus we hopen dat u ook snel gezellig een kijkje komt nemen in onze winkel waar u, onze prachtige collectie kunt bewonderen en passen. Wij helpen u graag! Natalie Jagtenborg Eigenaresse Theo Jansen Schoenen

Passage Molenpoort 2, Nijmegen 024-6844263 www.theojansenschoenen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).