Adverteren werkt!

Column

Vet geeft smaak!

Vet geeft smaak!

01-11-2021

Vet geeft smaak en zeker als het om een mooi stukje biologisch varkensvlees gaat. Bij ons in de slagerij verkopen wij alleen maar 100% biologisch varkensvlees van de beste biologische boeren. Boeren die zich elke dag honderd procent inzetten voor hun dieren en voor de natuur op en rond hun boerderij.

www.degroeneweg.nl.

Wij ontvangen wekelijks onze varkens van de biologische kijk-, doe- en zorgboerderij ‘Aan ’t Zandeinde’ uit het Overijsselse Lemele. Op deze boerderij werken de schoonzussen Gerdie en Anneke elke dag samen met vrijwilligers, medewerkers en hulpboeren. Deze hulpboeren zijn volwassenen en jeugdigen met een verstandelijke beperking die op deze zorgboerderij een dagbesteding hebben.

Omdat wij in onze slagerij al ons varkensvlees zelf uitbenen en verdelen, kunnen wij over het algemeen ook voldoen aan allerlei speciale wensen van onze klanten. Mooie stukken buikspek, spareribs, procureur of Boston butt voor op de barbecue of kamado. Daarnaast maken wij van onze varkens de mooiste gekookte en rauwe hammen, gedroogde worsten, salami’s, overheerlijke verse worst en gehaktproducten. Kortom, varkensvlees is een buitengewoon smaakvol en veelzijdig stukje vlees. Dus kom gerust eens langs in onze winkel of kijk voor het verhaal van Gerdie en Anneke op

Onze moderne, biologische slagerij De Groene Weg Nijmegen is voorzien van een warme ambachtelijke uitstraling en is gelegen aan de meest toepasselijke straat voor een Groene Weg Slagerij, namelijk de Groenestraat in Nijmegen. Naast ons is een mooie en moderne natuurvoedingswinkel gevestigd, zodat je voor al jouw biologische boodschappen in de Groenestraat terechtkunt.

Meer weten over ons vlees? Kijk eens op de website of kom langs in de winkel. Wij vertellen je er alles over!

BIOLOGISCHE SLAGERIJ Groenestraat 189, Nijmegen 024-355 50 60 nijmegen@degroeneweg.nl www.nijmegen.degroeneweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Bens & vd Hurk Zonwering

Bens & vd Hurk Zonwering

Nijmegen Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).