Adverteren werkt!

bruisende zaken

Van Sandwich naar Switch

Van Sandwich naar Switch

01-12-2021

Brenda Bouman werkt al 31 jaar in de mode in het bruisende centrum van Nijmegen. Sinds 2012 is ze samen met haar man Frank eigenaar van Sandwich, een damesmodezaak gevestigd in de Marikenstraat. In september is de naam van de winkel veranderd in het veelzeggende Switch. “We hebben de coronatijd aangegrepen om allerlei positieve veranderingen door te voeren”, vertelt Brenda enthousiast.

‘Wij hebben het leukste team van de hele wereld’

Tijdens de lockdown afgelopen januari is de winkel helemaal verbouwd. “Samen met het hele team, als een soort van teambuilding”, lacht Brenda. “We hebben nu een prachtig lichthouten interieur. Daarnaast zijn de paskamers voorzien van behang in een bepaald thema. Normaal zijn paskamers altijd super saai, vandaar dat we er onze eigen draai aan hebben gegeven.” Er is ook meteen een webshop gelanceerd.

Kleding voor iedere dag

Met de naamsverandering is bovendien de collectie vernieuwd. “Naast Sandwich hebben we voortaan ook merken als Poools, Zoso, Kyra, Juffrouw Jansen, Yellow Label en Red Button. We hebben bewust gekozen voor merken uit eigen land, vanuit duurzaamheidsoverwegingen maar ook om de Nederlandse economie te versterken. Onze collectie omvat eigentijdse kleding voor alle gelegenheden. Wij zorgen dat je er iedere dag mooi uit ziet. Momenteel zijn bijvoorbeeld de spencers, perfect te combineren met een strakke broek, helemaal hot.”

De klant centraal

“Ik ben ervan overtuigd dat wij het leukste team van Nederland hebben. We hebben weinig verloop, dus je vindt hier altijd een bekend gezicht. We doen allemaal ons uiterste best om te zorgen dat je met een grote glimlach op je gezicht weer weggaat. Ook als je niets koopt, staat er een kopje koffie voor je klaar. Bij ons staat al 20 jaar de klant centraal, dat is de sleutel van ons succes. Persoonlijk kan ik me een leven zonder Switch niet voorstellen: dit is mijn huis, dit is wie ik ben!”

Tip: Het is ook mogelijk om een personal shoppingafspraak te maken met je favoriete styliste, hier in de Marikenstraat.

Dé mooiste winkelstraat van Nijmegen In de Marikenstraat bevind je je op de perfecte locatie voor een heerlijk dagje shoppen! Het zeer diverse aanbod van winkels is verdeeld over maar liefst twee niveaus.

info@marikenstraat.nl www.marikenstraat.nl

Marikenstraat 54, Nijmegen | 024-3226891 info@switchfashion.eu | www.switchfasion.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Bens & vd Hurk Zonwering

Bens & vd Hurk Zonwering

Nijmegen Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).