column

Annadiva lanceert lingerie en nachtmodelijn

Annadiva lanceert lingerie en nachtmodelijn

01-02-2022

Annadiva Lingerie

De lingerie collectie is geïnspireerd door de liefde voor basics. Comfortabele, zachte, elastische items die je elke dag kan dragen. Met expertise ontwikkeld om zeker te zijn van de juiste fit, materialen en kwaliteit. De collectie bestaat uit fijne kleuren die je het hele jaar door kan dragen.

Annadiva Nachtmode

De pasvorm, zachte stoffen, comfortabel gevoel en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij deze nachtmode collectie. Een unieke bloemenprint, maar ook tijdloze basics, erg leuk om met elkaar te combineren waardoor je jouw perfecte sleep-look kan creëren. Zowel mooi en geschikt om door te dragen in de winter als in de zomer. Sweet dreams!

Neem een kijkje in onze online shop of kom gezellig langs in een van onze winkels

Annadiva Amsterdam | Utrechtsestraat 38, Amsterdam | 020-2103163 Annadiva Den Bosch | Verwersstraat 62-64, Den Bosch | 073-2034039 Annadiva Nijmegen | Houtstraat 30, Nijmegen | 024-3222428

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere