Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Barbecue!

Barbecue!

01-06-2022

Lekker barbecueën is dé manier om samen met vrienden, familie, buren of gewoon samen met je partner het leven te vieren!

Meer weten over ons vlees? Kijk eens op de website of kom langs in de winkel. Wij vertellen je er alles over!

Lekker glaasje wijn, frisse salade, goed stukje brood en uiteraard een mooi mals en smaakvol stuk biologisch vlees. Vanzelfsprekend zijn de klassiekers zoals een hamburger, satéstokje of speklapje altijd goed en lekker, maar er kan veel meer. Wij bieden als ambachtelijke slagerij een breed assortiment aan mooie grote stukken vlees. Aangezien wij alles zelf uitbenen en verwerken, kunnen wij bijna ieder gewenst stuk voor u afsnijden. Zo hebben wij hele mooie dry-aged Côte de boeuf of mooie grote T-bone steaks. Ook picanha, bavette, brisket en short ribs zijn geen probleem. Naast deze mooie stukken rundvlees kunnen wij ook van het varken alles leveren zoals procureur of Boston butt voor de pulled pork of een mooi stuk buikspek of spareribs om langzaam te garen. Alles is bij ons 100% biologisch en 100% lekker.

Dus bent u een liefhebber van barbecueën en werkt u graag met mooie en smaakvolle producten?

Kom dan naar onze winkel en laat u inspireren en adviseren door onze medewerkers.

Onze moderne, biologische slagerij De Groene Weg Nijmegen is voorzien van een warme ambachtelijke uitstraling en is gelegen aan de meest toepasselijke straat voor een Groene Weg Slagerij, namelijk de Groenestraat in Nijmegen. Naast ons is een mooie en moderne natuurvoedingswinkel gevestigd, zodat je voor al jouw biologische boodschappen in de Groenestraat terechtkunt.

Graag tot ziens in onze slagerij

BIOLOGISCHE SLAGERIJ Groenestraat 189, Nijmegen 024-355 50 60 nijmegen@degroeneweg.nl www.nijmegen.degroeneweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).