Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Een Vegan Beauty Refill bar nieuw in onze salon Flor!

Een Vegan Beauty Refill bar nieuw in onze salon Flor!

01-09-2022

Mooi nieuws! Bij Salon Flor, duurzame kapper in Nijmegen, hebben we een refill bar van Authentic Beauty Concept. Veel verzorgingsproducten worden helaas nog steeds veel verpakt in plastic. En helaas ook nog te veel in de cosmeticawereld. Gelukkig komt daar steeds meer verandering in en zijn wij erg blij met de Vegan Beauty Refill bar in salon Flor.

Om het plastic gebruik te verminderen kwam Authentic Beauty Concept met een nieuw innovatief idee: neem je gebruikte Authentic Beauty Concept refill fles mee. Bij salon Flor in Nijmegen werken we met de producten van Authentic Beauty Concept. Deze producten bevatten zorgvuldig gekozen vegan formules. Vrij van siliconen, sulfaten en kunstmatige kleurstoffen en minerale oliën. Als duurzame kapsalon zijn wij continu bezig om onze kapsalon nog duurzamer te maken. Daarom zijn wij erg blij dat we samenwerken met het Authentic Beauty Concept. Hun initiatieven maken de cosmetica-industrie steeds duurzamer.

De refill bar

Met de komst van de refill bar, kunnen gebruikte flesjes weer herbruikt worden. De flesjes van Authentic Beauty Concept zijn gemaakt van 92% gerecycled plastic.

Deze flesjes hebben ook het 85% bio-based PE-etiket. Dat laat zien dat het een duurzaam product is. Het flesje gooi je nu niet meer weg als het op is, maar neem je opnieuw mee naar salon Flor. In onze refill bar kunnen wij dan het flesje hervullen met het product dat je gebruikt.

Meer weten over salon Flor als duurzame kapper?

Ben je op zoek naar een duurzame kapsalon in Nijmegen? Heb je vragen over onze duurzame werkwijze en/of vegan producten? Of wil je onze Authentic Beauty Concept producten thuis gebruiken of cadeau doen?

Neem contact met ons op of bel naar 024 38 88 322.

In De Betouwstraat 18, Nijmegen | 024-3888322 | FB & INSTA: salonflornijmegen | www.salonflor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere