column

Gezond zitten? Zo zit dat!

Gezond zitten? Zo zit dat!

01-04-2023

Bij Gaertner Ergonomische Meubelen in Nijmegen hebben we een ruim aanbod aan bureaustoelen, balansstoelen en zitkrukjes die het actief zitten bevorderen. Met name voor mensen die op hun werk of thuis veel achter het bureau zitten; met rug- en nekklachten of met beperkingen, maar ook bijvoorbeeld voor extra lange of brede mensen. Benieuwd naar hoe jij jouw werkplek ergonomisch kunt inrichten? Kom dan eens langs in onze showroom op de Heyendaalseweg 165 in Nijmegen en laat u inspireren door ons beste zit-advies. Voor meer info kunt u ook eerst onze website bezoeken.

Kom snel eens langs in onze showroom!

Ergonomie, een juiste werkhouding en mentale en lichamelijke herstelmomenten zijn voor veel beroepsgroepen een belangrijk onderdeel van het functioneren. Tijdens je werkdag zit je namelijk vaak meerdere uren achter elkaar: achter je bureau, in de auto of in een vergadering. Om je lichaam gedurende de dag voldoende ondersteuning te bieden, is het belangrijk om je stoel aan te passen op je lichaam en om zo regelmatig van zithouding te wisselen.

Een gezonde werkplek valt of staat dan ook met een goede bureaustoel. Door je werkplek ergonomisch in te richten word je getriggerd om je werkhouding af te wisselen. Daarnaast voorkomt en verhelpt een ergonomische bureaustoel onder andere nek-, rug-, schouder-, elleboog- en polsklachten.

Heyendaalseweg 165, Nijmegen 024 356 8390 | info@gaertner.nl www.gaertner.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering