bruisende zaken

Comfort & fashion

Comfort & fashion

31-10-2018

Theo Jansen Schoenen, al meer dan tachtig jaar een begrip in Nijmegen. Niet alleen hét adres voor een modieus paar comfortschoenen, maar ook gewoon the place to be voor de laatste schoenmode.

Passie voor schoenen

Familiebedrijf “Mijn opa, Theo Jansen, is deze zaak in 1937 begonnen”, vertelt Natalie Jagtenborg, derde generatie aan het roer van dit bijzondere familiebedrijf. “In de loop der jaren zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in de verkoop van comfortschoenen, onder andere geschikt voor steunzolen. En dan niet de ‘degelijke’ schoenen zoals we die van vroeger gewend zijn, maar juist modieuze comfortschoenen die passen binnen het modebeeld.” Modische comfortschoenen Maar dat is niet het enige wat ze bij Theo Jansen Schoenen in de Molenpoort te bieden hebben. “Behalve dé specialist op het gebied van modische comfortschoenen, met het meest uitgebreide aanbod op dit gebied van Nijmegen, kunnen ook mensen zonder ‘probleemvoeten’ bij ons terecht voor een mooi nieuw paar. Zo verkopen we voor dames en heren fashionmerken als Gabor, Floris van Bommel, Giorgio en Via Vai. Oftewel, iedereen is bij ons aan het juiste adres.” Expertise “In al die jaren hebben wij al zo veel voeten gezien dat we precies weten waar we het over hebben als we mensen helpen bij het vinden van een mooi en perfect passend paar. Dat is dan ook onze expertise. Iedereen die bij ons werkt heeft een passie voor schoenen en deelt deze passie maar al te graag met onze klanten. En dat zeven dagen per week in het gezellige winkelhart van Nijmegen. Benieuwd of we ook jou aan een mooi, nieuw paar kunnen helpen? Loop dan gewoon eens binnen en ervaar het zelf. Tot snel bij Theo Jansen Schoenen!”

Theo Jansen Schoenen | Eigenaar: Natalie Jagtenborg Passage Molenpoort 2, Nijmegen 024-6844263 | www.theojansenschoenen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie