Bruisende zaken

VAN VERWAARLOOSD  NAAR BLIKVANGER

VAN VERWAARLOOSD NAAR BLIKVANGER

01-03-2019

Is uw plafond te hoog, te antiek, te stoffig of er komen steeds maar weer scheuren in? Plameco maakt van elk verwaarloosd plafond een echte blikvanger.

Plafonds behoren tot de meest verwaarloosde elementen van een woning. En dat terwijl ze door hun onbedekte oppervlakte de woonruimte in sfeer bepalen. Plameco brengt hier graag verandering in.

Door samen met u het plafond opnieuw vorm te geven bereikt u meestal al in één dag een metamorfose van uw woonruimte waarin u zich weer behaaglijk voelt.Wilt u dit met eigen ogen zien? Uiteraard bent u hartelijk welkom op de eerstvolgende OPEN DAGEN bij: “Meubelstudio van Haren” aan de Raetsingel 2A te Boxmeer waar verschillende voorbeelden van Plameco plafonds te zien zijn. Plameco adviseur, Ton Bleekman, helpt u deze open dagen graag met de keuze van een nieuw plafond dat specifiek naar uw wensen op maat wordt gemaakt.

De koffie staat klaar! Vr 15, Za 16 & 30 Maart 10:00 – 17:00 Open Zondag: 31 Maart 12:00 – 17:00

Plameco I.T.B. (Interieur Techniek Beuningen) Bel of mail voor informatie: 024 - 67 76 897 | info@plamecobeuningen.nl of kijk op www.plameco.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Nijmegen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).