Bruisende zaken

Dé fietsspecialist van Helmond

Dé fietsspecialist van Helmond

01-11-2019

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte fiets? Zoek dan niet verder, maar loop gewoon eens binnen bij een van de twee vestigingen van Mari van Boven Fietsen in Helmond. Reken maar dat je hier een fiets vindt die bij je past en dat ook nog eens met de best mogelijke service!

Familiebedrijf “Zeventien jaar geleden opende Mari de deuren van zijn eigen fietsenzaak”, vertelt vader Henk van Boven trots. Een echt familiebedrijf, want ook zijn oudste zoon werkt in het bedrijf dat inmiddels twee vestigingen heeft. “We hebben allemaal echt een passie voor fietsen en die passie delen wij graag met onze klanten.” Alle soorten fietsen Naar wat voor fiets je ook op zoek bent, bij Mari van Boven Fietsen slaag je gegarandeerd. “Wij verkopen alle mogelijke fietsen: van racefietsen tot kinderfietsen, van mountainbikes tot elektrische fietsen en van stadsfietsen tot tweedehands fietsen. En natuurlijk alles wat je maar aan accessoires nodig kunt hebben.” Maar verkopen is niet het enige wat ze hier doen. Ook voor reparaties en onderhoud ben je hier aan het juiste adres. “Daarvoor hebben we zelfs een gratis haal- en brengservice en ook een leenfiets behoort tot de mogelijkheden bij de reparatie van onze fietsen.” De perfecte fiets “Waarom je nog meer bij ons moet zijn? Omdat wij écht verstand hebben van fietsen! En omdat we voor elke klant uitgebreid de tijd nemen. Wij verkopen niet om het verkopen, maar willen dat klanten met een fiets naar huis gaan waar ze lange tijd echt plezier van hebben. Daarom kunnen mensen bij ons fietsen ook altijd even uitproberen, net als de vele duw- en trapsensoren die wij verkopen. Oftewel: alles om ervoor te zorgen dat je de fiets vindt die perfect bij je past.” Kom eens een kijkje nemen in een van onze winkels!

Rakthof 10B, Helmond | 0492-514759 | Mierloseweg 347, Helmond | 0492-767028 | www.marivanbovenfietsen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).