Bruisende zaken

Eerlijk, PERSOONLIJK en betrokken

Eerlijk, PERSOONLIJK en betrokken

10-02-2020

Concetta Trovatello en Peter Verstappen zijn twee bevlogen familierechtadvocaten, die ruim 10 jaar geleden samen een familierechtpraktijk zijn gaan voeren en deze sindsdien gestaag hebben uitgebouwd. Sinds enige tijd staan zij mensen ook bij als het gaat om erfrechtzaken.

“Eerst aandacht voor de mens, dan voor de regelgeving. Dat kan niet anders.”

Ons kantoor is gevestigd in een oud en sfeervol pand aan de Mierloseweg 2, dicht bij het centrum van Helmond. De advocaten zijn gespecialiseerd in familierecht en strafrecht. Er zijn drie advocaten aan het kantoor verbonden, mr. Trovatello, mr. Verstappen, beiden gespecialiseerd in familierecht, en mr. Van den Heuvel, gespecialiseerd in strafrecht. Mr. Verstappen is tevens gespecialiseerd in erfrecht en verdeling van nalatenschappen.

Het kantoor heeft een open uitstraling en laagdrempelige toegang. Mensen moeten zich bij ons op hun gemak voelen. Wij zijn betrokken bij onze cliënten in een vaak beladen en onzekere periode van het leven. Wij ontwikkelen ons voortdurend op ons vakgebied, door opleiding en intercollegiaal overleg.

Bent u benieuwd wat Trovatello Verstappen voor u kan betekenen? U bent van harte welkom voor een kennis-makingsgesprek. Wij leggen graag aan u uit welke ondersteuning wij u kunnen bieden.

Mierloseweg 2, Helmond | 0492-591299 | info@trovatelloverstappen.nl | www.trovatelloverstappen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).