Adverteren werkt!

bruisende zaken

Tonny van Blijderveen

Tonny van Blijderveen

01-10-2020

Dat koolhydraatarm eten zo lekker kan zijn... Dat kan met PowerSlim

Tijd om de knop om te zetten!

Kun je me iets vertellen over het moment dat je besloot te starten met PowerSlim?

Ik was al jaren te zwaar en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot dat het nu eens klaar moest zijn en dat de knop om ging!

Wat was voor jou de belangrijkste reden om te kiezen voor PowerSlim?

Op advies van mijn zus kwam ik in aanraking met Powerslim. Zij had PowerSlim zelf al eerder gevolgd en had goede resultaten. Dat was wat ik ook wilde! Ik zag dat er bij mij in de buurt een PowerSlim center zat en heb diezelfde dag nog contact opgenomen met mijn PowerSlim coach. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kreeg ik uitleg over het PowerSlim programma en leerde ik mijn coach kennen. Het klikte vrijwel direct met mijn coach, dus besloot ik te starten. Het was tijd om de knop om te zetten.

Hoe heb je PowerSlim ervaren?

Vanaf de eerste week was de begeleiding super fijn. Het resultaat was snel zichtbaar. Ik voelde mezelf met de week fitter worden en kreeg meer energie. PowerSlim was mede door de lekkere producten en recepten goed vol te houden. Het resultaat mag er wezen want ik ben inmiddels 21 kg afgevallen. Daarmee zit ik zelfs onder mijn streefgewicht. Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt en dat ik de knop heb weten om te zetten. Met dank aan mijn enthousiaste coach die mij heeft voorzien van goede adviezen, tips en complimenten.

Hoe heb je de balans weten te behouden tijdens jouw vakantie?

Door alles wat mijn coach mij heeft geleerd heb ik zelfs de balans weten te houden tijdens mijn vakantie. Voor het eerst kom ik terug van vakantie zonder vakantiekilo’s. Dit was voor mij de bevestiging dat het mij gaat lukken deze gezonde levensstijl voort te zetten.

Wat wil jij bereiken? Bel of mail voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek en advies.

Steffie Keukens is diëtist, PowerSlim coach en emotie-eten de baas specialist. In haar diëtistenpraktijk in Deurne begeleidt ze met name cliënten die graag van hun overtollige kilo’s af willen, waarbij eten weer genieten wordt in plaats van een constante strijd.

Eigenaar: Steffie Keukens BodySize Diëtistenpraktijk Heuvelstraat 16, Deurne 06-28898024 www.body-size.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).