Adverteren werkt!

column

Wil jij ook graag prachtig en  gezond haar met een blijvend resultaat?

Wil jij ook graag prachtig en gezond haar met een blijvend resultaat?

01-02-2021

Wat dacht je van deze behandelingen?

Permanent stijl haar met keratine gold

Dit is een speciale behandeling om krullend of kroezend haar permanent stijl te maken. Dit houdt in dat je haren na iedere douchebeurt volledig stijl zullen zijn voor een periode van zes tot tien maanden. Hierna dien je enkel de uitgroei bij te werken. De behandeling vermindert de opname van water door het haar en beschermt het daarmee tegen bijvoorbeeld vocht en regen.

Infinity/Infinity Ice

Maakt je haar tijdelijk stijler en pluisvrijer voor zestig tot vijfennegentig procent, afhankelijk van je haarsoort en krultype voor vier tot acht maanden. De behandeling werkt progressief, bij herhaling van deze behandeling binnen vijf maanden krijg je stapeling van de keratine en wordt het haar veel stijler tot volledig stijl met een houdbaarheid vergelijkbaar met de keratine gold.

Anti-pluis

Deze behandeling is fijn voor diegene die het haar föhnt, krult of stijl maakt. Wanneer je buiten komt pluist het haar of neemt het andere vormen aan, maar de keratine anti-pluis zorgt ervoor dat je gestijlde coup beter in model blijft en minder snel gaat pluizen of uit z’n vorm raakt. Deze behandeling geeft meer kracht aan je haar, een gezondere structuur en een zacht en glanzend aanzien en heeft een houdbaarheid van twee tot vijf maanden.

Oostende 18, Helmond | 0492-524859 | www.haardoorsaskia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).