Adverteren werkt!

bruisende zaken

Esther van Prooijen: Ik durf weer te stralen!

Esther van Prooijen: Ik durf weer te stralen!

01-07-2021

Laat de zomer maar komen.

“De grootste uitdaging was voor mij het weer opbouwen van mijn zelfvertrouwen!” Esther van Prooijen

Wanneer ging de knop om?

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug. Begin dit jaar ging de knop om en heb ik een afspraak gemaakt bij een PowerSlim-coach.

Waarom heb je gekozen voor PowerSlim?

Het PowerSlim-programma sprak mij aan doordat het niet bestaat uit shakes en poeders, maar uit zes vaste eetmomenten per dag met voldoende groenten. Ik was op zoek naar iets wat ik een langere tijd kon volhouden zonder daarna weer terug te vallen naar mijn oude patroon.

Wat was de grootste uitdaging?

De grootste uitdaging zat voor mij niet in niet snoepen, maar in het opbouwen van mijn zelfvertrouwen. Dat was ik compleet verloren.

Het komt nu langzaamaan weer terug.

Hoeveel ben je uiteindelijke afgevallen?

In het begin vond ik het moeilijk te geloven dat ik, met al die eetmomenten, elke week keurig afviel. Ik had geen honger, vond het heerlijk om zo’n vaste structuur te hebben en toch viel ik af. Omdat het mij zo goed afging, heb ik mijn wens om 10 kilo af te vallen tussentijds bijgesteld. Inmiddels ben ik 20 kilo afgevallen.

Hoe voel je je nu?

Als ik mijn spiegelbeeld zie, word ik er aan herinnerd dat ik er echt anders uit zie. Ik voel me nu weer energiek en zit lekker in mijn vel!

BodySize Diëtistenpraktijk Eigenaar: Steffie Keukens Heuvelstraat 16, Deurne Asten-Heusden, Den Wingerd 6 06-28898024 | www.body-size.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).