Adverteren werkt!

COLUMN

Haaruitval?

Haaruitval?

01-09-2021

Iedereen zou de hoofdhuid regelmatig moeten verzorgen om problemen te voorkomen. Het is ook belangrijk om de onderliggende kwaal op te lossen en de juiste verzorging voor je hoofdhuid toe te passen.

Mooi haar groeit op een gezonde hoofdhuid!

Het ouder worden van de huid geldt ook voor de hoofdhuid: de huid verhardt, het haarzakje krimpt waardoor de wortel minder ruimte krijgt, met fijner en futloos haar tot gevolg. Verschillende oorzaken van binnenuit, zoals frontale fibrose, lichen planus, eczeem of psoriasis kunnen ook voor haarproblemen zorgen. Door dit goed te behandelen en de hoofdhuid schoon te houden, kun je haaruitval vertragen of stoppen.

Chemische producten zoals haarverf kunnen op den duur de hoofdhuid belasten en irriteren. Het kan zich opbouwen naar een ppd-allergie, met haaruitval, jeuk, schilfers of zwellingen als gevolg. Wij kunnen jouw hoofdhuid verzorgen en met een natuurlijke haarkleur kleuren.

Kies voor de juiste verzorgingsproducten en verwen jezelf af en toe eens met een hoofdhuidmassage. Dit verbetert de doorbloeding van de huid, wat de haarzakjes ten goede komt. Dit kun je eenvoudig zelf doen, maar je kunt er ook voor kiezen om in de salon een wellnessbehandeling voor de hoofdhuid te laten doen.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Oostende 18, Helmond | 0492-524859 www.haardoorsaskia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).