Adverteren werkt!

Column

Een laatste bloementuin

Een laatste bloementuin

01-12-2021

Tegenwoordig wordt steeds vaker aan mensen verzocht een onverpakte bloem mee te nemen naar de afscheidsceremonie. Deze losse bloemen worden vaak in vazen gezet die we rondom de kist zetten. Of soms worden deze losse bloemen op de kist gelegd vooraf aan de ceremonie.

Maar een echte bloementuin om je geliefde heen kun je creëren met de bloemenband.

De bloemenband is een zorgvuldig genaaide band voorzien van aaneengesloten lusjes die je om de kist of mand bindt. Daar kunnen de losse bloemen ingestoken worden. En dan het liefst een overpakte bloem. Zie je het al voor je; 100 mensen met een bloem die door de bloemist stevig is ingewikkeld in zo’n doorschijnend folietje met flink wat plakband. Een karwei om ze allemaal van dat omhulsel te verlossen. Nog persoonlijker maak je het met een bloem uit eigen tuin. Maar dat lukt niet in ieder seizoen.

En met het oog op duurzaamheid is dit een mooie vervanging van al die bloemstukken gestoken in oase op plastic bakjes.

Zeg nou zelf, dit is toch PRACHTIG!

Mijn naam is Franca van de Kerkhof en ik wil je graag op een informele en betrokken manier begeleiden bij alles wat er komt kijken rondom het afscheid van wie je dierbaar is.

Vaak overrompeld door verdriet en door het onbekende dat op je af komt, kun je vast komen te zitten in de vaak beperkte opties die we kennen.

Hierbij kan ik je informeren en inspireren over de mogelijkheden, zonder beperkingen en mét ruimte voor eigen inbreng.

Zo kunnen we samen een afscheid vormgeven dat past bij jullie.

0499 422 134 ( dag en nacht) www.coda-uitvaarten.nl www.opbaarhuisjes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).