column

Een reactie na haarkleuring?

Een reactie na haarkleuring?

01-06-2022

Heeft u last van een reactie na het kleuren van uw haar? Dan bestaat de kans dat u last heeft van PPD of een aanverwante stof.

De oplossing is plantaardig kleuren

Het kan beginnen met jeuk en irritatie van de hoofdhuid of zwelling van het hoofd, gezicht of keelgebied. Heeft u eenmaal een reactie op deze stof, dan kun je het niet meer toepassen.

Plantaardige kleuringen zijn gemaakt van planten en bladeren van bloemen. De kleur is niet geheel grijsdekkend, uw eigen haarkleur komt er doorheen maar met een kleurnuance, zoals bij een aquarel. Dat geeft het natuurlijke effect. Echter, door regelmatig te kleuren wordt de kleur dieper en intenser. Het is helaas niet mogelijk om uw haar lichter te kleuren. Ook hebben we kleurshampoos die 100% plantaardig zijn, om uw kleur te versterken.

Voor wie is dit geschikt?

- Voor mensen met PPD-allergie
- Vervelende reacties na het kleuren
- Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
- Mensen die een ijscap hebben tijdens chemotherapie

Meer informatie vindt u op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Oostende 18, Helmond | 0492-524859 www.haardoorsaskia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt