Bruisende zaken

Zorgeloos eropuit met Caravan Centrum Ad Dekker

Zorgeloos eropuit met Caravan Centrum Ad Dekker

31-05-2018

Het is weer tijd om er lekker met de caravan op uit te trekken. Een fijne kampeervakantie staat of valt echter met het gebruik van goed materiaal. Met Caravan Centrum Ad Dekker in Raamsdonksveer bent u verzekerd van een zorgeloze vakantietrip!

Het kan niet missen: met Caravan Centrum Ad Dekker wordt het altijd een fijne vakantie!

Ad Dekker is dealer van Hobby Caravans: het nummer één caravanmerk van Europa. Men vindt er de grootste collectie Hobby-caravans en Fendt-caravans van Nederland. “Hierdoor kunnen wij klanten altijd de beste prijs aanbieden en een uitstekende service”, aldus directeur Marc Brouwers.

Showroom “We beschikken ook over een constante voorraad van ongeveer honderd gebruikte caravans in alle prijsklassen en indelingen, in de 4.000 m2 showroom. In de ruime kampeerwinkel treft u naast voortenten en luifels ook alle andere accessoires aan voor in en rond de caravan, camping en vrije tijd. Elke week zijn er speciale aanbiedingen met veel voordeel. Klanten ontvangen altijd minimaal 750 euro voor hun oude inruilcaravan. Vraag naar de voorwaarden!” BOVAG In het moderne BOVAG gecertificeerde Service Center is alle benodigde apparatuur aanwezig om u met een veilig gevoel op vakantie te laten gaan.

Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, vochtcontrole of schadeherstel, de keurmeesters, schadeherstellers, inbouwdeskundigen en onderhoudsmonteurs staan voor u klaar!

“Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze verkoop-medewerkers”

Sterrekroos 25 | Industrieterrein Dombosch II, Raamsdonksveer | 0162-514622 | info@addekker.nl | www.addekker.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).