Bruisende zaken

  Broodjes ...

Broodjes ...

30-09-2018

“Ontbijt, lunch, diner... eigenlijk is niets ons te gek”, vertelt kok Niels Verlijsdonk die sinds mei zijn eigen cateringbedrijf runt. “Bij Niels Broodjes Hoek leveren we maatwerk voor al onze klanten.”

Lekker & vers

Alles is mogelijk “Zoals de naam van mijn bedrijf wellicht al doet vermoeden, zijn we gespecialiseerd in lunch en ontbijt. Maar als ik heel eerlijk ben, is eigenlijk geen enkele cateringklus ons te gek. Zo verzorg ik de ene dag een intiem huwelijksontbijtje terwijl ik de volgende dag verantwoordelijk ben voor de catering van een compleet feest. Deze maand verzorg ik zelfs een week de maaltijden bij Toverland, vijfhonderd per dag, en wie weet dat dat nog wel vaker gaat gebeuren in de toekomst. In overleg is dus vrijwel alles mogelijk.” Goed geprijsd “Mits het past binnen mijn overige werkzaamheden”, vertelt de enthousiaste ondernemer. “Ik heb thuis een jong gezin en heb hiernaast nog een baan. Dit laatste zorgt er wel voor dat ik mijn tarieven scherp kan houden. Ik hoef er immers nog niet van te kunnen leven.” Nóg niet, maar Niels hoopt wel dat zijn cateringbedrijf zo succesvol wordt dat hij er fulltime mee aan de slag kan. “En dat zie ik ook eigenlijk wel gaan gebeuren. Alle reacties zijn ontzettend positief en er komen steeds meer opdrachten bij, zowel zakelijk als particulier.” Proef het zelf Wie wil weten wat Niels Broodjes Hoek precies te bieden heeft, kan een kijkje nemen op de Facebookpagina van deze jonge onderneming. “Daar staan tal van voorbeelden en is meteen duidelijk hoe een en ander besteld kan worden. Alles wat ik bereid, is vers en uiteraard lekker, of het nu gaat om een ‘simpel’ lunchpakketje of een uitgebreid buffet.” Iets wat je met een gerust hart aan Niels, met zijn veertien jaar ervaring in de horeca, kunt toevertrouwen

“Nieuwsgierig? Bestel dan snel en proef het zelf!”

Niels Broodjes Hoek | Eigenaar: Niels Verlijsdonk | Baroniehof 8, Helmond | 06-22079643 nielsbroodjeshoek@gmail.com | Facebook.com/Niels broodjes service

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).