bruisende zaken

Cadeautip nodig voor de feestdagen?

Cadeautip nodig voor de feestdagen?

31-10-2018

Beautysalon Sandra beperkt zich niet alleen tot het mooier maken van de huid door middel van behandelingen en verzorging. Ik bied u een lifestyle concept voor huidverbetering, huidverjonging, gezondheidsbevordering en afslanken. Zo kan ik u optimaal van dienst zijn.

BRUIST DEAL!

SANDRA’S Tip: Micro Skin Polish Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Bij Beautysalon Sandra bereikt u fantastische resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, op een milde en pijnloze manier

Hoe werkt het? De Micro Skin Polish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging: Stap 1: Microdermabrasie Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Stap 2: Low Level Laser met hyaluronzuur Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op. Stap 3: Polishing the Skin met een krachtig serum Tijdens de afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten, met een SPF 30, op uw huid aangebracht

Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en uw cellen weer actief zullen zijn.

Ook benieuwd naar deze Bruist Deal? Bel dan 06-47092374

Lienderweg 79, ASTEN 06-47092374 www.beautysalonsandra.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).