Column

Spataders laseren

Spataders laseren

01-02-2019

Bij Ceulen Klinieken kunt u uw spataderen laten verwijderen door ze te laten laseren. Daarbij maken we gebruik van endoveneuze lasertherapie, ook wel EVLT genoemd. Dit is één van de nieuwste technieken op het gebied van endoveneuze spataderbehandeling. Endoveneus betekent letterlijk ‘in de ader’. De laser brandt de spatader van binnenuit dicht door middel van laserenergie.

Ceulen Klinieken zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat sommige routinematige behandelingen efficiënter kunnen worden gedaan in een gespecialiseerd, zelfstandig behandelcentrum dan in een ziekenhuis.

Korte communicatielijnen en efficiënte behandeltrajecten Hierdoor hebben we geen wachtlijsten en houden we de kosten laag. Dit ziet u terug in onze tarieven.

Bij Ceulen Klinieken kunt u terecht voor de behandeling van spataders, aambeien, huidkanker, moedervlekken en alledaagse huidproblemen. Daarnaast verrichten wij chirurgische ingrepen, laserbehandelingen en cosmetische zorg. Ook kunt u bij ons terecht voor huidtherapie.

www.ceulenklinieken.nl

Stationsstraat 1, Helmond 085 - 043 24 54

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).