Bruisende zaken

LomiLomi massage

LomiLomi massage

01-02-2019

Je geest kalmeren, de gedachten vertragen… je heb het regelmatig nodig! Een Lomi Lomi ritueel massage zal je daarbij helpen. De intentie is het liefdevol verbinden van lichaam, geest en hart.

Massagemogelijkheden in de salon: Klassieke massage - Cupping - Hot Stone massage - LomiLomi - Hoofdpijnmassage - Rugpijnmassage - Fibromassage - Triggerpointmassage

Door de vloeiende bewegingen van de onderarmen en handen, die verschillende delen van het lichaam tegelijkertijd kunnen masseren, raak je in no-time 'uit je hoofd' en geeft het je een kans om opnieuw contact te maken met je lichaam van hoofd tot teen. Neem deze mooie Lomi Lomi reis regelmatig… het is elke keer anders, aangepast aan hoe je je voelt.

In de salon kunt u terecht voor diverse therapeutische massages. Een daarvan is de Lomi Lomi. Ook dit is een therapeutische massage, maar vanuit de Hawaïaanse cultuur.

Deze massage is een minimaal een uur durende massage waarin het lichaam wordt vrijgemaakt van stress, spanning en angst. Een eerste ervaring zal vooral als zeer ontspannend worden ervaren.

Hawaïanen waarderen een massage als een manier om de dagelijkse spanningen te verlichten. Voor hen was het een natuurlijke bezigheid om stress te verlichten. Doel was om iedere dag een beter mens te zijn dan de dag ervoor. Met die zienswijze mogen we het lichaam uitnodigen om helend te werken voor lichaam en geest tijdens de massage.Iedereen is welkom in mijn salon aan huis. Voor elke klant neem ik uitgebreid de tijd, dus geen haastwerk, maar echt de mogelijkheid om even heerlijk tot rust te komen en er verzorgd uit te zien.

Voor meer info over deze massage? Bel naar 06 44 45 30 90

Oude Bemmerstraat 12, Beek en Donk info@laviepure.nl | 06-44453090 www.laviepure.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).