Bruisende zaken

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen?

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen?

01-06-2019

Beautysalon Sandra beperkt zich niet alleen tot het mooier maken van de huid door middel van behandelingen en verzorging. Ik bied u een lifestyle concept voor huidverbetering, huidverjonging, gezondheidsbevordering en afslanken. Zo kan ik u optimaal van dienst zijn.

Dát is wat de IPL-methode voor u kan betekenen! IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Langdurig effect In totaal heeft u zo’n 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per 5-10 jaar voor een optimaal en langdurig effect.

Voordelen van IPL-ontharing: • nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen • geen ingegroeide haartjes of stoppels • haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen • kwaliteit en optimale veiligheid • vrijwel geheel pijnloos • Ontstekingen verdwijnen Interesse in een IPL behandeling? Kijk dan eens op www.beautysalonsandra.nl en plan direct je afspraak in! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sandra.

Lienderweg 79, ASTEN 06-47092374 www.beautysalonsandra.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Peel Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).