BRUISENDE COLUMN

Christian Farla presenteert Night of Illusions

Christian Farla presenteert Night of Illusions

01-08-2019

Op donderdag 12 december staat illusionist Christian Farla in Rotterdam Ahoy met zijn show Night of Illusions. Tijdens deze show wordt het publiek getrakteerd op Europa’s grootste en meest spectaculaire live ‘magic show’ sinds de legendarische David Copperfield (zijn grote voorbeeld) optrad op dezelfde locatie. Geniet van een unieke mix van onnavolgbare high tech illusieacts, spectaculaire escapestunts, mind reading, sleight of hand-magic, een dosis humor en diverse BN'ers als special guests.

Win 2 kaarten voor de show van 12 december Mail je gegevens naar prijsvraag@nederlandbruist.nl en vertel ons de reden waarom jij deze kaartjes zou moeten winnen.

De in Rotterdam geboren Christian Farla begon op zijn achtste met goochelen, daarbij mede geïnspireerd door zijn opa Piet Farla, zelf derde generatie goochelaar. Toen hij als elfjarige twee koffers vol met goocheltrucs kreeg van zijn opa, trad hij in zijn voetsporen. In de loop der tijd bouwde Christian een indrukwekkende carrière op. Nederland was al snel te klein. “Op een gegeven moment had ik alles al gedaan. Ik wilde mezelf blijven ontwikkelen, vandaar dat ik naar het buitenland ben gegaan. Na vijf internationale theatertournees, drieduizend shows in Duitsland en vijfhonderd shows in Frankrijk heb ik mijn ‘magic show’ naar een ongekend hoog niveau kunnen tillen. Ik heb zo veel nieuwe acts en originele trucs, die wil ik iedereen laten zien.”

Farla, man of mystery

Naast zijn nieuwe ‘magic show’
- die ongetwijfeld de hele wereld over zal gaan
- heeft de veelzijdige Christian nog meer ambities. “Dit najaar presenteert SBS6 het tv-programma ‘Farla, man of mystery’. John de Mol heeft me de kans gegeven dit te doen, een geweldige uitdaging die ik maar al te graag aanga. In zeven afleveringen laat ik de kijkers proeven van alle mogelijke soorten magie, zowel groot als klein. Iedere aflevering wordt afgesloten met een verbluffende eindstunt.”

Eeuwigdurende drive

Christian won in zijn loopbaan vele prijzen. Op 13 mei mocht hij zijn derde Merlin Award in ontvangst nemen. Een unicum. Daarmee mag hij zich met recht de beste illusionist ter wereld noemen. Christian zelf blijft er bescheiden onder.

“Het is natuurlijk een stuk erkenning voor wat ik doe, maar tegelijkertijd voel ik voortdurend de drive om nog beter te worden. Ik heb dit alles bovendien alleen kunnen opbouwen dankzij mijn vrouw en allerlei lieve mensen om me heen.”

Delen


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/nederlandbruist.tili.nl/http/index.php on line 1254

MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).