column

6 tips om jouw haarkleur de hele zomer mooi te houden

6 tips om jouw haarkleur de hele zomer mooi te houden

01-08-2019

Mooi de zomer door!

1 Vermijd zonlicht zoveel mogelijk.
Ben jij ook zo iemand die heerlijk in de zon wil liggen en uren kan bakken op het strand? De straling van de zon maakt korte metten met het pigment in je haarkleur en breekt het razendsnel af. Dus draag een leuke hippe strandhoed of maak in ieder geval een knot of vlecht zodat je haar iets beschermd blijft. Gebruik het serum van YOUNG AGAIN, deze beschermt je haar tegen hitte en uv-straling.

2 Verkeerde shampoo.
Zo’n extra milde elke-dag-shampoo bij de supermarkt is vaak niet zo zacht als de makers je willen doen geloven. De chemicaliën die erin zitten strippen in rap tempo de kleur zo weer je haar uit. Gebruik een milde shampoo zonder parabenen en sulfaten zoals de shampoos van Kevin.Murphy.

3 Treatment.
Zorg ervoor dat je in de zomer een intensieve treatment gebruikt i.p.v. conditioner. Je haar heeft meer verzorging nodig in de zomer. Geen tijd voor een treatment? Dan is Re-Store de perfecte oplossing, dit is een cleansing treatment die het haar super intens verzorgd.

4 Color-treatment.
Elke keer als je je haar wast open je je haarschubben. Een treatment sluit deze haarschubben en sluit dus de kleurmoleculen in. De Colouring.Angels van Kevin.Murphy gaan nog een stapje verder. Deze zijn speciaal ontworpen om de conditie van het haar te verbeteren, meer glans te geven en je kleur in topconditie te houden.

5 Te veel kleuren.
In de zomer wil je je haar niet te vaak kleuren maar met Cellophanes van Sebastian is dat geen probleem. Deze kleurglansbehandeling werkt als een lipgloss voor je haar en is ammonia en PPD vrij.

6 Chloor en zoutwater.
De ontsmettende werking van chloor en zout heeft invloed op je haarkleur. Na het zwemmen spoel je je haar uit met zoet water (het liefste koud). Is er geen douche bij de hand spray dan met Staying.Alive van Kevin.Murphy. Was je haar daarna met de detox shampoo van Maxi.Wash om alle chloor en zoutresten uit je haar te verwijderen.

Saskia van der Velden

Van de Poelstraat 3A, Bakel | 0492-345203 info@wishbeauty.nl | www.wishbeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).