column

Journaling

Journaling

01-11-2019

Overal kom je ze tegen: de schrijfboeken, journals. Er zijn velen die het doen. Het is een prachtige maar vooral krachtige tool om je leven weer naar je hand te zetten, te manifesteren.

Mijn klanten spreken over hun ‘magic book’. De magie ontstaat vooral door de manier waarop ze er dagelijks in schrijven. Ze schrijven hun wensen en verlangens op, ze verbinden zich ermee en het allerbelangrijkste is wel dat ze schrijven alsof het al zo is. Positief geformuleerd, je schrijft op wat je wél wilt in je leven. Dit dagelijkse afstemmen op jouw hart en op dat wat je graag uitgerold wilt zien in je leven zorgt voor de positieve energie die nodig is om te creëren. Je stemt af en laat het vervolgens ‘los’. Zelf ervaar ik enorme resultaten en dat is ook wat ik van mijn klanten terugkrijg. Alles wat ze opschrijven vindt plaats, vandaar ‘magic book’ ;-) Wil jij andere resultaten in je business en je leven? Start met het dagelijks schrijven in jouw ‘magic book’ en verbaas je over de kracht van het manifesteren.

Meer weten? Check de gratis training: https://www.flow-denken.nl/flows-creeer-jouw-magische-resultaten/. Ook kun je bij mij terecht voor individuele trajecten.

Athilde Whyte

Athilde Whyte van Flow helpt je om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Je staat op een kruispunt in je leven en wilt nu de juiste afslag nemen. Als goudeerlijke spiegel laat zij als mentor al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen.

Spankerenseweg 16 Leuvenheim 06-53170345 www.flow-denken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).