column

Drie maal drie is negen

Drie maal drie is negen

01-12-2019

Besef je dat het punt waarop je staat in je leven geen andere had kunnen zijn, omdat het ontstaan is door alle keuzes die je gemaakt hebt? En kun je dat accepteren? Dan kun je vrede hebben met wat er is. En vrede of acceptatie is het begin van iedere verandering.

Tineke werkt vanuit De Wildbaan

De vorige keer schreef ik dat ik een leraar ben in dit leven. Ik voelde altijd het verlangen om een boek te schrijven over mijn ervaringen en kennis, maar dat verlangen werd diep weggestopt.

Totdat de tijd rijp was en er ‘zomaar’ een boek uit mijn pen rolde. Ik word deze maand 63, en dat vond ik een prachtige leeftijd om een wijze oude vrouw te zijn. Het pad ernaartoe ontvouwde zich al doende, door iedere stap die ik er op zette.

Ook in jouw leven ontvouwt het pad zich door iedere stap die je zet. Laten het stappen zijn naar je hart toe! In mijn boek, getiteld ‘Drie maal drie is negen – en wie zingt zijn eigen lied?’, vertel ik over mijn stappen. En hoe ik kon accepteren wat er gebeurde. Er staan ook helpende oefeningen in.

Nieuwsgierig? Bestel het boek via www.driemaaldrieisnegen.nl Wil je een (gratis) gesprek? Mail me op t.veenstra@kernkracht10.nl

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Spankerenseweg 16, Leuvenheim 06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).