column

Laten we zacht zijn voor elkaar

Laten we zacht zijn voor elkaar

01-01-2020

Het is zo’n mooie zin die zoveel ruimte biedt. Ruimte om te zijn, te schuilen en even stil te staan bij jezelf en te staan naast de mensen die ons lief zijn. Maar ook naast de mensen die we niet kennen. Die we tegen komen zomaar ergens onderweg.

Dat we niet meteen reageren, maar dat we open en vriendelijk zijn naar alles wat zich aandient. Steeds weer opnieuw. En als je merkt dat je inkrimpt of in de verdediging schiet dat je daar vriendelijk naar bent zonder daarin mee te gaan.

Het is levenskunst om af te dalen in je eigen hart en daar even te blijven – voelen, hoe het geraakt wordt in droefenis en vreugde, pijn en verdriet. En daar met verwondering en aandacht bij te kunnen zijn.

Stel je voor dat je een jaar lang leeft vanuit je hart. Hoe zou dat zijn?

Praktijk voor Lichaamsgerichte psychotherapie & relatietherapie Harberthof 2 Winterswijk-Meddo 06-51419097 info@praktijkvinke.nl www.praktijkvinke.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).