bruisende zaken

Onze kracht is onze aandacht voor u!

Onze kracht is onze aandacht voor u!

01-02-2020

4 Your Hair is al 13 jaar gevestigd in de Turfstraat te Zutphen. De moderne kapsalon op de begane grond weten velen inmiddels wel te vinden, maar het gebouw herbergt ook nog twee andere specialismen op de eerste verdieping: Een barbershop en een aparte ruimte waar u haarwerken kunt laten aanmeten.

Trendy en vooruitstrevend op alle gebieden

“In onze kapsalon werken alleen topstylisten met minimaal 6 jaar ervaring”, vertelt Sylvia te Kiefte. “We volgen voortdurend trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en kniptechnieken. Met de speciale Curlsys techniek kunnen onze hairdressers het haar op een natuurlijke manier laten krullen. Hearweaving, met behulp van Djarling haar, maakt het haar een stuk voller. We gebruiken haircare, skincare en kleurproducten van Oolaboo. Deze hebben niet alleen een zeer luxueuze beleving maar werken vooral resultaat gericht. Gezond, soepel en veerkrachtig haar met 100% respect voor de hoofdhuid.”

Barbershop

De heren kunnen terecht bij de barbershop, waar ze één op één vakkundig worden geholpen door Salih. “Veel mannen vinden het fijn om niet tussen de dames te hoeven zitten. Scheren en knippen is mogelijk, maar ook het trimmen van baarden en snorren. Net als in de kapsalon krijgen mensen ook hier een persoonlijk advies, o.a. over hoe ze hun baard thuis het beste kunnen verzorgen.”

Haarwerken

“We hebben een aparte ruimte
- in de kapsalon én in het Gelre Ziekenhuis
- waar we in alle rust en privacy een haarwerk kunnen aanmeten. We komen ook bij u thuis als u dat prettiger vindt. We nemen alle tijd om u te informeren over de mogelijkheden. Er zijn heel mooie oplossingen bij haarverlies door chemotherapie, alopecia of dunner wordend haar, of gewoon omdat u iets meer of anders wilt. Alles wordt op maat gemaakt. Daarnaast hebben we passende accessoires als sjaals, mutsen en petten.”

4 Your Hair is 6 dagen in de week geopend (van maandag tot en met zaterdag), op maandag, dinsdag en donderdag ook in de avond.

U kunt een afspraak maken via www.4yourhairzutphen.nl of 0575-515508.

4 Your Hair Turfstraat 12, Zutphen 0575-515508 info@4yourhairzutphen.nl www.4yourhairzutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).