Adverteren werkt!

Column

Gesprekstherapie  voor havo- en vwo-leerlingen die vastlopen op sociaal-emotioneel gebied

Gesprekstherapie voor havo- en vwo-leerlingen die vastlopen op sociaal-emotioneel gebied

01-02-2021

Je bent slim genoeg om je opleiding af te ronden maar door allerlei oorzaken lukt dat niet goed. Dat het niet lekker loopt kan komen door ASS, hoogbegaafdheid, faalangst, prestatiedruk, gedoe thuis, omgaan met rouw of gewoon geen zin meer hebben in de studie of de noodzaak ervan niet inzien. Wanneer ik jou leer kenne,n kan ik je ondersteunen om te leren omgaan met de (soms andere) manier waarop anderen in het leven staan.

Kan jij hulp gebruiken bij een lastige situatie in jouw leven? Neem nu contact op 06 111 16 281

Omdat je niet alleen staat of leeft, vind ik het belangrijk dat ik tenminste één keer ook je ouders of opvoeders zie. Dan weten we van elkaar wie we zijn en over wie we het hebben. Wanneer de problemen zich met name op school voordoen zal ik ook daar, in overleg met jou, contact maken.

Heeft je probleem een andere oorzaak dan die hierboven worden genoemd, dan kun je gerust contact met me op (laten) nemen zodat we samen kunnen bekijken of ik je kan ondersteunen.

Psychosociale gesprekstherapie

Ook als volwassene kun je vastlopen op sociaal-emotioneel gebied. Dat is een reden waardoor je gedwongen kunt worden naar jezelf te kijken: hoe ga ik om met de weerstand die ik ervaar in mezelf of in mijn omgeving? Door te kijken naar verleden, heden en toekomst óf herkennen, erkennen en oplossen van een situatie kun je oude structuren ombuigen naar nieuwe en meer passende. Groeien is niet makkelijk. Wanneer groei en verandering gelukt is, kan de opluchting daarna een beloning zijn.

Mijn naam is San ter Huurne, een enthousiaste, energieke en betrokken ambulant hulpverlener die het liefst werkt met mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken en te veranderen om zo verder te komen. In mij voel ik een energie stromen waardoor ik weet wanneer ik op het goede spoor zit. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen en daar help ik je bij. Vandaar ook: Sanergy.

Sanergy: voor persoonlijke groei en ontwikkeling | Hemonystraat 49, Zutphen | 06-11116281 | Eigenaar: San ter Huurne | www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Keuzes maken
Keuzes maken
Zutphen Bruist
Bewustzijn als medicijn
Bewustzijn als medicijn
Zutphen Bruist


Verlangen naar heelheid
Verlangen naar heelheid
Zutphen BruistLichaamstypes
Lichaamstypes
Zutphen Bruist

Stil
Stil
Zutphen Bruist

Logopedie en letters…
Logopedie en letters…
Zutphen Bruist

Angst of vertrouwen?
Angst of vertrouwen?
Zutphen Bruist

Reset
Reset
Zutphen Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).