Adverteren werkt!

column

Angst of vertrouwen?

Angst of vertrouwen?

01-02-2021

Feitelijk is het leven eenvoudig: óf je leeft het vanuit vertrouwen, óf vanuit angst. Angst om alleen te zijn, angst om onvoldoende middelen te hebben, angst om dood te gaan, angst om... nou eindeloos in te vullen.

Alles wat leeft op aarde behelst groei totdat het sterft. Dit is een natuurwet. En bij groei hoort vertrouwen. Het gaat immers in de hele natuur zo, dus waarom zou dit voor ons mensen anders werken? Juist in deze tijd, waarin angst er ingehamerd is, hebben we vertrouwen nodig. Vertrouwen vergroot onze weerstand en als vertrouwen gaat overheersen dan kan de angst overwonnen worden en gaan we als mensheid de goede kant op.

Kies bewust voor vertrouwen en vraag je regelmatig af of je leeft of overleeft. Laat omstandigheden niet jouw levensgeluk bepalen, kies elke keer opnieuw voor vertrouwen en houd angst buiten de deur. Voed je met vertrouwen en positieve dingen in plaats van met angst. Kies voor BEWUST ZIJN! Liefs Athilde Wil je een stimulerend gesprek over vertrouwen met mij, mail me dan op athilde@flow-denken.nl Athilde Whyte van Flow helpt je om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Je staat op een kruispunt in je leven en wilt nu de juiste afslag nemen. Als goudeerlijke spiegel laat zij als mentor al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen.

Spankerenseweg 16 Leuvenheim 06-53170345 www.flow-denken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).