bruisende zaken

Feest feest feest!

Feest feest feest!

28-11-2016

December is natuurlijk dé maand om eens feestelijk uit te pakken.

En het liefst wil je dat vrolijke, warme gevoel vasthouden, bij voorkeur
365 dagen lang. 

De Musea Zutphen helpen u daar in ieder geval een handje bij door de opening van de vernieuwde musea in het Hof van Heeckeren. Het prachtige historische stadspaleis is te groot om in te pakken met een uitbundige strik, maar het wordt een geschenk - of moeten we zeggen surprise - voor u en de hele stad. 

Laat u dit voorjaar verrassen door wat u gaat aantreffen zodra u de vorstelijke museumtuin via het Schelpenpoortje betreedt. Elke museumzaal  - en het zijn er 12 - is een met topstukken uit de collectie gevuld cadeau. Allemaal verpakt in mooi vormgegeven opstellingen en uiteraard in het decor van het fraai gerestaureerde stadspaleis. En dan als kersen op de taart, de openingstentoonstellingen van beide musea. De tentoonstelling van het Stedelijk Museum Zutphen is heel toepasselijk getiteld: Feest aan het Hof! 


Binnenkort meer hierover...


0575 516 878 

museazutphen@zutphen.nl  

www.museazutphen.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).