Adverteren werkt!

column

Het onbewuste bewust worden

Het onbewuste bewust worden

01-04-2021

Zit jij met je onderneming al langere tijd op hetzelfde level? Je staat als het ware stil? Je zit aan je plafond? Of ben je gestart als ondernemer en loop je tegen een muur aan? Je komt niet verder en soms denk je zelfs aan opgeven?

Grote kans dat jij aanloopt tegen ‘oude overtuigingen’ uit je verleden en het gedrag dat dit automatisch oproept, oftewel je paradigma’s. Jij komt hierdoor niet verder en je creëert meer van hetzelfde.

Frustraties, vluchtgedrag, onrust, harder werken of onvrede met jezelf voelen zijn het gevolg. JAAAA, je wilt verder en erdoor heen bewegen maar HOE DAN? Het onbewuste BEWUST worden is de sleutel tot verandering. Zelfliefde en eenvoud maken alles makkelijker en beter. Ga met je overtuigingen aan de slag. Jij bent zelf altijd het probleem en tegelijk altijd de oplossing. Neem je gedachten niet te serieus en zorg voor een upliftende omgeving. Mensen die je spiegelen in jouw groeimogelijkheden, want groeien is noodzakelijk. Alles wat leeft groeit tenslotte. Houd het eenvoudig en wees lief voor jezelf! Wil je ontdekken waar jouw groeipotentie zit? Maak een afspraak voor een gratis inspiratiegesprek.Athilde Whyte van Flow helpt je om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Je staat op een kruispunt in je leven en wilt nu de juiste afslag nemen. Als goudeerlijke spiegel laat zij als mentor al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen.

Spankerenseweg 16 Leuvenheim 06-53170345 www.flow-denken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).