Adverteren werkt!

bruisende zaken

De stem volgt de adem

De stem volgt de adem

01-05-2021

Er was eens... de adem. Leverancier van levensenergie, kracht en ontspanning. Geboren vanuit een overlevingsbehoefte om te kunnen leven op land. Eenmaal op het land vonden verschillende soorten een mogelijkheid van communiceren en wij als mens ontdekten de vermogens van onze stem.

Samen met jou ontdek ik de levensenergie, kracht en ontspanning die in jouw lichaam huist

Het fascineert me al mijn hele leven. Biologie, evolutie maar bovenal: onze fysiologie en psychologie. Waarom functioneren we zoals we functioneren? Waarom hebben we allemaal een eigen stemgeluid en waarom ademen we allemaal verschillend? Al lijken we veel op elkaar, toch kunnen klachten zich heel divers uiten. Je stem is een uitingsvorm van het geheel, van je hele zijn. Hoe je bent, wat je hebt meegemaakt, je keuzes, je lijf, je mogelijk-heden, je wensen, verwachtingen, verdriet. Daarom werk ik in mijn praktijk ook met een brede kijk op vitaliteit. Adem- en stemproblemen komen namelijk vaak samen voor met andere vitaliteits-klachten als: rugpijn, druk op de borst, nekklachten, hoofdpijnen, allergieën, spijsverteringsproblemen, onrustig gevoel, hartproblemen en meer.

Samen met jou ontdek ik de levensenergie, kracht en ontspanning die in jouw lichaam huist.

De adem en stem zijn een onderdeel van het geheel. Jouw geheel. Jouw lijf en geest, je gezondheid en je omgeving, je wensen en je levensstijl communiceren met elkaar en beïnvloeden elkaar, vaak ten goede en soms in conflict. De adem en stem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en voor mij dus niet meer dan logisch om gezamenlijk aan te werken. Als er spanning in ons leven is, onze lijven gespannen zijn en/of onze geest doormaalt... kan de adem niet vrij stromen en de stem zich niet vrij uiten! Er was eens... de adem. Leverancier van levensenergie, kracht en ontspanning, waaruit de stem zich mocht laten voortvloeien en ontwikkelen.

Wil jij weer in contact komen met je eigen unieke en tegelijk universele manier van ademen en stemgeven? Je bent van harte welkom bij mij in de studio.

Lise Robberegt werkt sinds 2015 als therapeut heeft in haar vak een eigen zienswijze ontwikkeld. Met logopedie als basis richt ze zich op de rol van stem- en ademcoach en behandelt vanuit haar praktijk GewoonLise mensen van alle leeftijden die last hebben van stem-, spraak-, adem- en/of keelklachten. Ze kijkt daarbij verder dan alleen de technische aspecten van het stemgebruik.

Rozengracht 22, Zutphen | 06-15000880 | gewoonlise@outlook.com | www.gewoonlise.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).