Adverteren werkt!

column

Nieuwtjes!

Nieuwtjes!

01-08-2021

Tien jaar geleden ben ik begonnen met Logopediepraktijk Rondom Taal. Wat een mooi jubileum. Om dit te vieren hebben alle cliënten een mooie rugzak met een (voor-)leesboek gekregen.

De praktijk is in die tien jaar gegroeid van nul naar nu zo’n 60-70 cliënten per week. Gelukkig hoef ik het niet meer alleen te doen. Cynthia staat mij al twee jaar bij, naar volle tevredenheid. En vanaf juli is er een nieuwe logopedist bijgekomen: Kailash. Zij zal twee dagen per week bij ons werken en drie dagen per week bij Kentalis, op de vroegbehandeling. Ieder van ons heeft zo haar specialismes en voorkeuren en we vullen elkaar daarmee goed aan. Doordat Kailash ons team komt versterken, kunnen we alle nieuwe aanmeldingen weer direct plaatsen.

Eén jaar geleden zijn we gestart met een tweede locatie: locatie de Wegwijzer, op basisschool de Wegwijzer. De samenwerking bevalt goed en we zijn dan ook meeverhuisd naar hun nieuwe locatie: Berkenlaan 106 te Zutphen. Hier hebben we weer een eigen ruimte. Uiteraard zijn veel van de cliënten ook leerling bij de Wegwijzer, maar andere cliënten zijn hier ook van harte welkom.

Wil je meer weten over de praktijk? Kijk dan eens op onze website of onze facebookpagina. www.logopediepraktijkrondomtaal.nl www.facebook.com/rondomtaal

Vijfmorgenstraat 18 Zutphen | 06-16818979 | www.logopediepraktijkrondomtaal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).