Adverteren werkt!

bruisende zaken

Samen werken aan een          nieuwe leefstijl

Samen werken aan een nieuwe leefstijl

01-09-2021

Na enige tijd als personal trainer actief te zijn geweest bij diverse sportscholen, was het voor Simone Pouwels duidelijk: ze wilde haar sporters meer kunnen bieden en op haar eigen persoonlijke wijze kunnen helpen om hun doelen te bereiken. “Vandaar dat ik zo’n drie jaar geleden voor mijzelf ben begonnen onder de naam Pouwels Leefstijl.”

“Zelf was ik vroeger helemaal niet zo’n sporter”, lacht Simone als ze haar verhaal begint. “Op een gegeven moment zat ik echter niet zo goed in mijn vel en ik vond dat er wat moest veranderen. Ik had een uitlaatklep nodig.” Simone pakte daarom het sporten op, ging gezonder leven en eten en werd steeds enthousiaster over haar nieuwe leefstijl en de progressie die ze daardoor maakte. “Die kennis en ervaring wilde ik ook met anderen delen. Vandaar dat ik mij er verder in ben gaan verdiepen en ook de opleiding Wellness & Lifestyle heb gevolgd.”

Pouwels Leefstijl

Tijdens en na haar opleiding werkte Simone als personal trainer bij diverse sportscholen. “Leuk werk, maar er ontbrak voor mij wat. Het contact met de mensen was meestal niet heel persoonlijk en het ging vaak niet verder dan alleen onder begeleiding sporten. Terwijl ik mensen juist op een breder vlak wil begeleiden en adviseren om ook daadwerkelijk de gestelde doelen te behalen. Oftewel, ik wilde het op mijn eigen manier doen.” Iets wat ze inmiddels dus alweer zo’n drie jaar doet met Pouwels Leefstijl. “Behalve personal training volledig op de sporter afgestemd, bied ik met Pouwels Leefstijl ook persoonlijke voedingsbegeleiding en ik geef massagebehandelingen om de spieren heerlijk los te maken; dé perfecte manier om zowel fysiek als mentaal even lekker te ontspannen.” Kenmerkend voor haar werkwijze is dat Simone met al haar sporters een mooie band opbouwt. “Vandaar dat ik voor we samen aan een doel gaan werken ook eigenlijk altijd eerst een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek inplan om te zien of de klik er is, wat je specifieke doelen zijn en hoe we die samen kunnen gaan bereiken.” Mocht de klik er inderdaad zijn, dan gaat Simone samen met jou aan de slag met je doelen. “We gaan er flink tegenaan, maar wel op een manier die bij je past. Met veel persoonlijke aandacht voor het goed uitvoeren van de oefeningen, zodat je blessurevrij kracht en conditie opbouwt. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt en blijft vinden. Want als je eenmaal de smaak te pakken hebt, gaat het je zeker lukken om door te gaan!”

Voor iedereen

Met wat voor doel je ook bij Simone aanklopt, of je nu af wilt vallen of juist meer spiermassa wilt opbouwen, strakker in je vel wilt komen te zitten of gewoon lekker in beweging wilt blijven, voor iedereen stelt ze een programma op maat samen. “Jong en oud, man en vrouw, iedereen is welkom bij Pouwels Leefstijl. In principe is de begeleiding een-op-een, maar soms begeleid ik ook twee of zelfs drie mensen tegelijkertijd, mocht je daar voorkeur aan geven. Veel groter zullen de ‘groepen’ alleen niet worden, aangezien ik iedereen de aandacht en tijd wil kunnen geven die hij/zij verdient.” Simone zou het ook sowieso iedereen aanraden om onder begeleiding aan doelen te gaan werken, vooral als je niet precies weet hoe je dat doel op de meest efficiënte manier kunt bereiken. “Bij mensen die het toch meteen zelf proberen gaat het vaak mis qua techniek. Ze leren oefeningen op de verkeerde manier aan, bereiken daardoor hun doel niet of het gaat slechts heel langzaam en geven het vervolgens al snel weer op omdat het toch niet lukt… Ik heb ervaring met heel veel verschillende doelgroepen, bied meer dan trainingen alleen en kan je daardoor dus écht helpen om jouw doel te bereiken!”

Lijkt jou dat ook wel wat? Neem dan zeker eens contact op met Simone en informeer naar de mogelijkheden.

Pouwels Leefstijl Strawinskystraat 4 | Zutphen | 06-24811351 www.pouwelsleefstijl.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).