Adverteren werkt!

Column

Usui Reiki wanneer je rust en ontspanning  wilt vasthouden na de vakantie

Usui Reiki wanneer je rust en ontspanning wilt vasthouden na de vakantie

01-09-2021

Reiki is een zachte maar krachtige manier om bij jezelf te komen en aandacht voor jezelf te hebben. Reiki is de manier waarop een moeder haar kind over de knie wrijft als het gevallen is.

Voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Reiki is ook de manier van genezen zoals Jezus en Boeddha dat deden. Door de energie die bij reiki wordt overgedragen worden zowel lichaam, geest als ziel gevoed waardoor je, door behandeling, tot inzichten op verschillende vlakken kan komen. Het is de basis van wat zelfgenezing wordt genoemd Iets meer dan 100 jaar geleden begon een Japanner, Mikao Usui, een persoonlijke zoektocht die eindigde met het ervaren van de genezende reiki-energie. Het Japanse woord ‘reiki’ kan worden vertaald als ‘universele levensenergie’ en het Usui systeem is een manier om met reiki te werken voor genezing van jezelf en anderen. Het woord genezing wordt gebruikt in de zin van het herwinnen van harmonie en heelheid, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ik ben San ter Huurne, een enthousiaste, energieke, betrokken psychosociaal hulpverlener die het liefst met jou werkt wanneer je bereidt bent naar jezelf te kijken en je wilt ontwikkelen om verder te komen. In mij voel ik een energie stromen waardoor ik weet wanneer ik op het goede spoor zit. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen; daar help ik je bij.

Vandaar Sanergy.

Kan jij hulp gebruiken bij een lastige situatie in jouw leven? Neem nu contact op 06 111 16 281

Hemonystraat 49, Zutphen 06-11116281 Eigenaar: San ter Huurne www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).