column

Organiseren, opruimen, plannen… maar wát plan je?

Organiseren, opruimen, plannen… maar wát plan je?

01-12-2021

De vorige keer schreef ik al dat ik aan het verhuizen ben. Naar minder dan de helft van mijn huidige woonruimte. Ik ben nu dus mijn eigen ‘opruimcoach’. Ik ben geen echte opruimcoach, maar toevallig kan ik het wel goed. In de loop der jaren heb ik een aantal trucs hiervoor geleerd. En die wil ik hier delen, omdat ze handig zijn.

Meer weten over hoe jij je zaken op orde kunt krijgen?

Allereerst: neem er heel ruim de tijd voor! Want wát moet je plannen? Tussen iedere activiteit die eindigt en de volgende die begint zit ruimte! Plan dus nooit alles pal achter elkaar, maar plan vooral je RUIMTE. Dat geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Mensen zijn vaak bang zijn dat ze dan hun vrijheid kwijt raken. Maar hiermee creëer je juist je vrijheid! En dan: maak drie stapels van op te ruimen spullen. 1. Gaat zéker mee; 2. Kan absoluut weg; 3. Ik twijfel. Als je die drie stapels hebt, doe dan zonder pardon de stapels 2 en 3 weg. Want bij twijfel weet je al dat het je bij de volgende verhuizing weer gaat achtervolgen.

En zo loopt mijn verhuizing dus op rolletjes.

Mail of bel mij: t.veenstra@kernkracht10.nl, 06-53579131.

06-53579131 www.kernkracht10.nl Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).