Adverteren werkt!

bruisende zaken

Zoek de kracht in jezelf

Zoek de kracht in jezelf

01-01-2022

Anneke de Waal had altijd al een speciaal contact met dieren. Naast haar werk als verzorgende had ze dan ook twee hondenscholen. Toen ze merkte dat ze met haar vermogen om dier en mens haarfijn aan te voelen, niet alleen de hond maar ook de baasjes verder kon helpen, besloot ze haar eigen coaching praktijk te openen, Relax Your Spirit. Dertien jaar later coacht ze ook mensen richting een gezond eetpatroon én richting de ideale partner.

‘Ik blijf dit doen totdat ik doodga’

“Bij Relax Your Spirit ondersteun ik o.a. managers en ondernemers bij het bereiken van hun doelen, maar ook particulieren die bijvoorbeeld vast zitten in een stuk verdriet en hulp nodig hebben om verder te komen”, vertelt Anneke. “Een van mijn klanten, een Belgische zakenman, gaf ik al advies bij sollicitaties, hij wilde graag weten welke sollicitanten al dan niet bij zijn bedrijf pasten. Dat ging zo goed dat hij voorstelde om ook mensen die op zoek zijn naar een relatie, op weg te helpen naar de juiste match. Zo is Matchen met hart en ziel geboren.”

Een vrije geest

En daar bleef het niet bij. Vanuit Het vergeten goud begeleidt ze mensen naar een gezonde leefstijl.

“De hulpvraag is steeds anders, maar bij alles gaat het erom een stuk zelfreflectie op gang te brengen. Als je weet waarom je bepaalde keuzes maakt, kun je je gedrag ook veranderen. Ik doe mijn best om cliënten vooral wat vrijer te laten leven, zonder oordelen of vooronderstellingen, dat maakt het een stuk makkelijker.”

Volg je hart

“Ik gun iedereen een fijn en gelukkig leven. Zoek het in de dingen die je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Dat heb ik ook gedaan. Als ik zie dat de mensen en dieren die hier zijn geweest, dankzij mij echt daar zijn gekomen waar ze wilden zijn… dat is toch geweldig? Dat is mijn geluk!”

Anneke de Waal | Savornin Lohmanstraat 16 , Brummen | 06- 16489017 www.relaxyourspirit.nl | www.hetvergetengoud.nl | www.matchenmethartenziel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).