BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

column

Waar gaat mijn leven over en hoe geef ik dat vorm?

Waar gaat mijn leven over en hoe geef ik dat vorm?

01-04-2022

Is dat niet de vraag die ons allemaal bezighoudt? En waar we meer dan op iets anders antwoorden willen vinden? Hoe fijn is het als we dat zouden weten en dat we daarop zouden kunnen koersen? Het goede nieuws is: toen je klein was wist je het!

Tot een jaar of zeven doen we allemaal precies wat we graag doen en leuk vinden. We volgen ons verlangen. Oké, soms is er wel druk van de omgeving om dat vooral niet te doen, maar meestal weten we daar omheen te zeilen. In de loop van de jaren wordt ons innerlijke verlangen echter steeds meer toegedekt. We moeten eerst huiswerk maken, eerst anderen helpen, eerst goed genoeg zijn, eerst geld verdienen en opzij leggen, eerst...

Wat zou er gebeuren als jij al deze gedachten, oordelen, dwangmatigheden etc. van je af zou schudden? Dan krijgt het leven zoals jij dat ooit wilde leiden vanzelf vorm. Dan ga je doen waarvoor je geboren bent. En dat is je fundamentele recht.

Wil je een gesprek met mij over je geboorterecht? Mail me op t.veenstra@kernkracht10.nl

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP