Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Essentiele oliën en hun kracht

Essentiele oliën en hun kracht

01-09-2022

De zogenaamde aromatherapie is al eeuwenoud, maar heeft de laatste tientallen jaren een hernieuwde vlucht genomen. Mensen verdiepen zich steeds meer in de alternatieven voor geneesmiddelen. Want vaak zijn geneesmiddelen nog erger dan de kwaal zelf.

Nog ieder dag kan ik in mijn adviezen naar cliënten, mij steeds weer verwonderen over het resultaat hiervan. De zachte, vriendelijke werking, die toch enorm krachtig is, geeft heel vaak een mooi resultaat.

Door deze successen zijn er steeds meer producten tot stand gekomen, in de vorm van huidverzorging, shampoos en dergelijke.

Ook voor kinderen en dieren blijkt deze olie preventief en verzachtend te kunnen werken als ondersteuning van fysieke en mentale klachten.

De kwaliteit van de olie is een bepalend voor de werking en het succes hiervan.

Om die reden ben ik ambassadeur geworden van Young living. Een enorm wereldwijd bedrijf, die voor zuiverheid en kwaliteit borg kan staan.

Meer weten hierover?

Neem vrijblijvend contact met mij op, en laat jezelf ook verrassen op dit olie avontuur en ervaar de kleine wonderen hiervan.

Heb je interesse?

Kijk dan op de website voor meer informatie!

Ik ben Anneke de Waal. Al jaren ben ik werkzaam als coach op diverse gebieden, zoals business, welzijns- en relatiecoach.

Ik had altijd al een speciaal contact met dieren. Toen merkte ik dat ze met haar vermogen om dier en mens haarfijn aan te voelen, niet alleen de hond maar ook de baasjes verder kon helpen, besloot ze haar eigen coaching praktijk te openen. Dertien jaar later coacht ze ook mensen richting een gezond eetpatroon én richting de ideale partner.

Op zondagmiddag 16 oktober organiseren wij een leuke, inspirerende workshop om totaal te ontspannen. Met dans, olie en massage.

Anneke de Waal Savornin Lohmanstraat 16, Brummen | 06- 16489017 www.relaxyourspirit.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).