Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Youth Got the Look

Youth Got the Look

01-06-2023

Bij het verstrijken van de jaren ontkom je er niet aan. Wie er jong en fris uit wil blijven zien, kan voor een goede en betaalbare behandeling terecht bij Kliniek Heihof in Hilversum.

Tot 1 juli € 10,- Korting op Álle behandelingen

Bij behandelingen met botox en fillers wordt vaak gedacht dat je met opgespoten lippen en een ‘plastic fantastic’ gezicht het pand verlaat. Maar niets is minder waar. In Kliniek Heihof willen we de natuur een handje helpen, zonder dat het er duimendik bovenop ligt dat je iets aan je gezicht hebt gedaan. Het gaat erom dat je er opgefrist uitziet, dat het wat verjongt.

Wat doet Botox

Op plaatsen in het gezicht waar de spieren het sterkste samentrekken ontstaan op den duur rimpels. Als u deze gelaatspieren met botox laat injecteren, ontspannen deze spieren en trekken ze minder/niet meer samen. Hierdoor zal de huid niet meer “knikken” en wordt de huid gladder. Wij streven daarbij naar het behoud van de natuurlijke expressie, waarbij u er opgefrist uitziet. Alle behandelingen gaan altijd in goed overleg met u. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. Mocht u op dat moment beslissen, na goed overleg, de behandeling direct uit te willen laten voeren, dan kan dit uiteraard.

kliniek heihof

Kliniek Heihof bestaat sinds 2013 en onze specialisten gebruiken alleen middelen die veilig en gecertificeerd zijn. Onze (inmiddels tien jaar) trouwe klanten weten uit ervaring dat onze middelen goed en betrouwbaar zijn.

Bij ons krijgt u enkel te maken met ervaren, zeer vakkundige BIG geregistreerde artsen als uw premium behandelaar, wij hebben geen leerlingen in dienst. Ook zijn al onze producten, zoals hieronder weergegeven, van A-kwaliteit. Veiligheid staat bij ons voorop.

Gratis parkeren | Makkelijk bereikbaar vanaf snelweg 1 minuut lopen vanaf station Hilversum Sportpark

Laapersveld 1, Hilversum +31 (0)35 - 77 24 8 24 | www.kliniekheihof.nl | info@kliniekheihof.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).