Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Cala Llonga • Finca

Cala Llonga • Finca

01-06-2023

Deze onvergelijkbare, originele finca ligt verscholen in een rustige omgeving tussen Cala Llonga en Roca Llisa, dicht bij de enige golfbaan van Ibiza.

object/VAN DE MAAND

In totaal heeft het pand 7 slaapkamers en 7 badkamers en een gastentoilet. Het middelpunt is de patio met een meer dan 800 jaar oude olijfboom, die het hoofd-gebouw, een authentieke finca, en de verschillende gastenkamers met elkaar verbindt. Hier vinden we zowel overdekte als niet-overdekte zithoeken.

De finca is het hart van het pand en heeft veel karakteristieke elementen, zoals de open haard hoek in de woonkamer en houten balken aan het plafond. Het hoofdhuis heeft een grote, volledig uitgeruste keuken, een aparte eetkamer met grote ramen en twee gezellige woonkamers. De overige 6 gastenkamers liggen rond de patio en hebben allemaal een eigen badkamer en een eigen ingang. Daarnaast is er een aparte, volledig uitgeruste personeelsflat met één slaapkamer, die toegankelijk is via een eigen ingang vanaf de straat.

Gelegen op een groot perceel van 5.000 m2 vinden we ook het grote zwembad met palmbomen en een zonne- terras waar u kunt ontspannen, evenals een poolhouse en een chill-out ruimte met Arabische elementen.

Deze prachtige finca is een once-in-a-lifetime kans en precies het ding als u het authentieke Ibiza leven wilt ontdekken, maar dan met moderne luxe comfort..

PRIJS � 8.500.000,-

noelle.politiek@kensington-international.com www.kensington-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).