bruisende zaken

Voor de mondelinge communicatie

Voor de mondelinge communicatie

01-05-2018

Kinderen en jongeren van hun eventuele taal- en spraakproblemen afhelpen, dat is de uitdaging die Sanne van Heerde-Dijkstra, samen met haar collega Karin Berveling, elke dag weer aangaat in haar Logopediepraktijk Rondom Taal. “Ik doe er alles aan om hen z

Jarenlange ervaring

“Inmiddels werk ik alweer bijna dertien jaar als logopedist, waarvan de laatste zes jaar in mijn eigen praktijk. Door de jaren heen heb ik veel behandelmethoden en materiaal verzameld. Daardoor kan ik bijna iedereen met taal- en spraakproblemen op de best mogelijke manier behandelen.”


Behandelplan op maat

“Geen dag is hier hetzelfde doordat iedereen andere problemen heeft. Zo heeft het ene kind een beperkte woordenschat, een ander kind heeft problemen met het uitspreken van bepaalde klanken en weer een ander kind heeft afwijkend mondgedrag. Ik behandel ook mensen met lees- en spellingproblemen / dyslexie. Volwassenen zijn natuurlijk ook welkom. Zij hebben bijvoorbeeld een verkeerde ademhaling, stemproblemen of een onduidelijke articulatie. Voor iedereen ga ik op zoek naar de best passende behandeling. Daarom start ik een behandeltraject ook altijd met een uitgebreide intake om het probleem zo goed mogelijk vast te kunnen stellen en daar het behandelplan op af te stemmen. Ik vind het belangrijk om zo functioneel mogelijk te werken, oftewel ervoor te zorgen dat als eerste de eventuele belemmeringen in het dagelijks leven worden aangepakt. 

Hoe lang een behandeltraject duurt, hangt uiteraard af van de persoon en het probleem: de een is jarenlang in behandeling terwijl de andere slechts een paar keer hoeft te komen.”


Jong geleerd...

“Hoe jonger je begint met logopedie, hoe beter. Maak bij twijfel dus altijd even een afspraak of informeer naar de mogelijkheden; zelfs als je kind pas anderhalf is, kan ik al helpen om een achterstand op latere leeftijd te voorkomen.”


Eigenaar: Sanne van Heerde-Dijkstra 

Vijfmorgenstraat 18  Zutphen 

06-16818979

www.logopediepraktijkrondomtaal.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).