BRUISENDE COLUMN

Meisjes beter begrijpen

Meisjes beter begrijpen

01-05-2018

“Niemand begrijpt mij!” Schreeuwde ze, waarna je de deur in je gezicht gesmeten kreeg en ze stampvoetend naar boven stormde. - Au, dat is niet wat je wilde. -

Als eerste Meisjescoach van Nederland is het mijn missie dat meisjes, meiden en (jonge) vrouwen beter begrepen worden én zij zichzelf beter begrijpen. Ik heb een volle praktijk en moet helaas steeds vaker “nee” verkopen als mensen aankloppen voor hulp. 


Om toch van betekenis te kunnen zijn, heb ik daarom een e-book geschreven met 6 tips om zelf de sfeer thuis te verbeteren. 

Vraag het gratis aan via: www.fiederelske.nl/minder-ruzie-dochter


Een volgende stap is het doorgeven van mijn kennis aan medeprofessionals via de Specialisatie tot Meisjescoach. Ik wil het liefst de hele wereld helpen, maar dat is best veel werk voor mij alleen. 

Met liefde geef ik daarom nu mijn kennis door aan medeprofessionals.


Meer informatie en aanmelden kan via 

www.meisjescoach.nl 


Wilgendijk 10, Zieuwent  |  06-30119938

elske@fiederelske.nl  

www.fiederelske.nl  |  www.theekransjes.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).