Column

Teamcoaching méér rendement

Teamcoaching méér rendement

31-07-2018

Mijn ervaring is dat teamcoaching in het bedrijfsleven en in de zorg onverwachte resultaten oplevert.

De onderlinge samenwerking wordt beter. De sfeer wordt positief. Is teamcoaching daarom soft? Dat lijkt op het eerste gezicht zo. Maar is dat ook zo?

Als je verder kijkt en je zet teamcoaching in, merk ik dat het rendement in het werk verbetert. Het werkproces wordt beter, de communicatie wordt in het bedrijf en naar de buitenwacht toe plezieriger. Het gaat altijd om mensen en hun werkproces!

Gezien mijn positieve resultaten als teamcoach, ga ik mijn focus in mijn eigen bedrijf veranderen. De naam Frank Mediation, hulp bij conflicten gaat veranderen. Coaching en mediation gaan mooi samen. Een verbreding en verdere verdieping dus van mijn werkveld. Hierdoor kan ik méér mensen in bedrijven en zorginstellingen helpen

Ben je leidinggevende en wil je méér rendement halen uit je bestaande personeelsbestand? Bel dan met onderstaand nummer!

P.S. In de volgende editie van Zutphen Bruist maak ik de nieuwe bedrijfsnaam bekend...

Frank Zuijdweg Margijnenenk 191 Deventer 06-51000073

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).