Column

Onze tijd heeft meer aandacht nodig!

Onze tijd heeft meer aandacht nodig!

01-12-2018

Ik ken als kind van vroeger gelukkig nog de tijd dat mijn ouders na schooltijd met een pot thee en een koekje op me zaten te wachten. Tegelijkertijd weet ik inmiddels ook, dat echte aandacht voor elkaar voor veel mensen vandaag-de-dag niet meer vanzelfsprekend is.

Als antwoord op deze zorgwekkende ontwikkeling is de Theekransjes Methode ontstaan in mijn Coachingspraktijk Fiederelske. “Bij Theekransjes schenken we niet alleen THEE, maar vooral ook AANDACHT en wat je aandacht geeft GROEIT.” Tijdens de Theekransjes Training geef ik mijn kennis weg aan (aanstormende) collega’s, zodat jij op jouw eigen manier -kopje voor kopje- de wereld een stukje mooier kunt maken

Oprechte aandacht laat namelijk niet alleen jouw praktijk, maar ook de deelnemers aan jouw Theekransjes groeien, zodat ook zij op hun manier weer meer van betekenis kunnen zijn in onze wereld. Kijk op https://theekransjes.nl/training/ voor meer informatie en sluit je aan!

Wilgendijk 10, Zieuwent | 06-30119938 elske@fiederelske.nl www.fiederelske.nl | www.theekransjes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).