column

Haren:  last of lust?

Haren: last of lust?

01-02-2019

Al door de eeuwen heen hebben haren een betekenis op het gebied van uiterlijke schoonheid. En nog steeds besteden we bij feesten, partijen en bij officiële gelegenheden extra aandacht aan ons kapsel. We laten het (ont)krullen, verven, föhnen; net wat ons het meeste aanspreekt. Ook de wenkbrauwen krijgen volop aandacht. Of ze nu worden gestyled, geëpileerd of geverfd, van jong tot oud houdt men zich hiermee bezig.

Vervelender is het als we haren hebben op plekken waar we ze liever niet zien. Denk aan je kin, bovenlip, rug, benen of rondom je tepels. Gelukkig zijn er diverse methodes om dit te bestrijden. De meest traditionele zijn harsen, epileren of scheren.

Om meer definitief met die haren af te rekenen kun je je laten behandelen met IPL-lichtflits. Via geconcentreerd licht wordt dan de warmte via de haar naar het haarzakje vervoerd zodat hier geen nieuwe haar meer kan groeien. Een voordeel van deze methode is dat je in korte tijd grote gebieden kunt aanpakken. Een belangrijke voorwaarde voor succes is dat er kleur in de haartjes zit.

Een andere methode is het elektrisch epileren. Dit gaat weliswaar haar voor haar maar je kunt dit bij alle soorten haren toepassen, dus ook bij witte en grijze haren.

Professionele behandelingen met persoonlijke aandacht, daarvoor ben je bij Studio voor Huidverbetering Anne-Marie Tempelaars zeker aan het juiste adres. Anne-Marie staat persoonlijk voor al haar klanten klaar.

Huidadvies op maat

Wil je meer weten? Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Deventerweg 171, Zutphen | 0575-516045 info@huidverbeteringtempelaars.nl www.huidverbeteringtempelaars.nl salonvoorhuidverzorging

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).